2008/09/25

Jesu, Final, Godflesh koncertfelvételek

A Justin K. Broadrick zenéit kedvelők számára jó hír lehet az alábbi oldal, ugyanis jónéhány koncertfelvételt tartalmaz a Mester egykori és mai zenekaraitól - persze, a teljesség igénye nélkül, de telhetetlenségre semmi ok :)
 Ami jelenleg megtalálható: három teljes Jesu koncert 2004 és 2007 között, egy Final koncert 2007-ből, valamint a Godflesh utolsó fellépése 2001-ből.

Jesu, Final, Godflesh koncertfelvételek

Azonban ha ez nem elég, egy másik oldalon szintén található egy Jesu koncert (úgy tudom, 2006-ból), amitől már a nyitószám felénél intenzíven kezdett borsózni a hátam (bele sem merek gondolni, milyen lehet élőben...) Emellett itt is van még a fenti két formációtól is élő anyag.



 Az utóbbi időben a Jesu egy kislemezt (Why Are Not Perfect) és egy-egy split lemezt is megjelentetett, utóbbiakat a Battle Of Mice, valamint az Envy társaságában.

Jesu 2009 / 2010: Infinity, Opiate Sun, HeartAche & Dethroned, Pale Sketcher


Időközben (már 2010-et írunk) a Jesu még 2009-ben kiadott pár hangzóanyagot, többek között  az Infinity című, egy 40 perces számból álló nagylemezt és egy négyszámos EP-t Opiate Sun címmel. Egy kicsit visszaköszönt a korai Jesu hangzásvilága is, ráadásul borultabb is lett a zene, mint eddig. Ezt a vonalat folytatva a következő Jesu kiadvány egy duplalemez lesz, ami a HeartAche bemutatkozó EP mellett egy szintén korai anyagot tartalmaz majd (Dethroned). Bővebb információ és belehallgatás:

Jesu - HeartAche & Dethroned / Pale Sketcher - Jesu Demixed

Amint a fenti címből már látható, egy remix cd-t is készített Justin K. Broadrick - mégpedig az új, önálló projectnek számító Pale Sketcher név alatt, itt értelemszerűen a Jesu Pale Sketcher lemezéről hallhatunk újragondolt számokat.

 --

Technorati Tags: , , , , ,